avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este Nicotiana rustica legală in Romania?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este Nicotiana rustica legală in Romania?

Este Nicotiana rustica legală in Romania?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 10:36, 24 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mahorca este o varietate de tutun asa ca din acest unghi de vedere este legala, insa trebuie sa aveti in vedere ca in Romania comercializarea produselor de tutun este monopol de stat conform Legii nr. 31/1996. Acum vreo 40 de ani mahorca adusa din URSS - tigara scurta cu tub de carton in loc de filtru - era cunoscuta ca "tigara pentru trei oameni". Unul fuma iar alti doi tineau de el sa nu cada jos. Avantajul mahorcai este ca o puteti cultiva peste tot pentru ca spre deosebire de tutunul obisnuit nu are nevoie de conditii de temperatura prea mari, de aceea era atat de populara in Rusia si URSS.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)
Canabis pentru uz medical dina80 dina80 Scriu pe acest forum pentru ca sunt disperata. Tatal meu sufera de cancer la ficat in stadiul 4 si medicii au zis ca nu mai poate fi operat. Medicii i-au dat ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)