avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am cumparat un tablou acu vre-o 3 ani cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am cumparat un tablou acu vre-o 3 ani cu contract ...

Buna ziua! Am cumparat un tablou acu vre-o 3 ani cu contract bunuri mobile semnat cu un martor! Sincer a costat ceva bani! Ar trebui s-a ma duc si la notar sau?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:44, 25 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteți obligat sa incheiati un contract autentificat la notar.Chiar dacă doriți acest lucru e posibil ca după 3 ani vânzătorul sa nu fie de acord..Depinde acum dacă vreți sa îl instrainati,sa îl duceți la o casa de licitație, va feriți de ANI,ANAF etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca ciprian70 ciprian70 Am cumparat o garsoniera . La inceput am incheiat o tidula cu martori la agentia imobiliara unde am gasit locuinta . Am inceput executarea renovarii locuintei ... (vezi toată discuția)
Autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare vickm vickm Este obligatoriu sa merg la notar pt autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare? Daca nu este obligatoriu care ar fi avantajele? Ce taxe se ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate asupra unui tablou gasit anakis_80 anakis_80 Buna ziua, M-ar interesa daca exista vreo cale de a afla dreptul de proprietate al unui tablou. Am descoperit un tablou vechi dar nu stiu exact de cand sau ... (vezi toată discuția)