avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! De ceva timp s-a pus in vigoare o lege din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! De ceva timp s-a pus in vigoare o lege din care rezulta ...

Buna ziua!
De ceva timp s-a pus in vigoare o lege din care rezulta ca, cei care doresc sa isi inchirieze apartamentul in regim hotelier vor avea nevoie de semnaturile vecinilor.
Oare, aceasta lege, se poate adapta si pentru persoanele fizice care isi inchiriaza apartamentul, nu in regim hotelier, adaugadu-se in regulamentul de ordine interioara al unei Asociatii de Proprietari? De ex., daca vrei sa inchiriezi apartamentul cu plata lunara, va trebui sa ai acordul vecinilor. Se poate adauga asa ceva in regulamentul de ordina interioara al Asociatiei de Proprietari? Cumva ar fi echitabil fata de cei care doresc sa inchirieze in regim hotelier...
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 13:30, 25 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate ce doriți dvs., nu există temei legal.


2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi de vis ca la americani sa stabilesti cine inchiriaza si cine cumpara la tine in bloc.
In SUA de ex la Miami unei cunostinte i s-a refuzat cumpararea unei propriertati casa in complex de catre asociatia de proprietari . Motivul comunicat : avea copil de 12 ani si au considerat ca in curanda va da petreceri si ei doresc liniste.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
w_v_w_v, utilizator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ar fi de vis, sunt niste organizatii de tip mafiot, cum sunt si sindicatele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Grundy Grundy Buna ziua! Am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fac parte de putin timp din comitetul executiv al unui bloc si m-am lovit de cateva lucruri pe ... (vezi toată discuția)
Chemare în judecată pentru clasificarea apartamentului în regim hotelier?. OanaMK OanaMK Bunicii mele, în vârstă de 86 de ani, i s-a deschis acțiune civilă în instanță de către vecina de sus pentru că Bunica nu i-a semnat / dat acordul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier iblaga iblaga Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si ... (vezi toată discuția)