avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună tuturor ! Am un bebeluș de 2 luni , tatăl și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună tuturor ! Am un bebeluș de 2 luni , tatăl și l a recunoscut, ...

Bună tuturor ! Am un bebeluș de 2 luni , tatăl și l a recunoscut, iar acum vrea sa mi cedeze mie custodia . Cum se procedează? Dacă o face de bunăvoie, mai e nevoie de judecător?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 22:57, 24 Aprilie 2024
Da, tot este nevoie sa deschideți proces pentru exercitărea autorității parintesti în mod exclusiv de dvs. În cadrul procesului, tatal își poate exprima acordul.
Contactați un avocat care sa va sprijine în acest demers.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie totala Dudumaya Dudumaya Buna seara, ma numesc Leonte Claudia si locuiesc in Danemarca. In iulie urmeaza sa aduc si baiatul in varsta de 15 ani pt a l inscrie la scoala.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
În cât timp se soluționează custodia exclusiva a copilului când tatăl este de acord cu acest lucru? care sunt demersurile necesare? Ahirghiligiţei Ahirghiligiţei Hristos a înviat! In cat timp se soluționează custodia exclusiva a copilului daca tatal este de acord cu acest lucru? Care sunt demersurile necesare? Tatal ... (vezi toată discuția)
Test adn Lilylili Lilylili Buna seara!am un copil din relatia anterioara ,care este pe numele meu ,nu l a recunoscut tatal .Si as dori sa stiu daca, il pot da in judecata doar sa faca ... (vezi toată discuția)