avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara, Vin și eu cu un subiect mai complex. Am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara, Vin și eu cu un subiect mai complex. Am un băiat ...

Bună seara,

Vin și eu cu un subiect mai complex. Am un băiat în vârstă de 24 ani, muncește.. de câteva luni vorbește cu o fata pe internet (asa cred) care nu s au văzut niciodată fizic, nici pe video măcar.. doar mesaje. După ceva timp fata respectiva a început sa se plângă de niște probleme de sănătate și bineînțeles băiatul meu atasandu-se de ea, a ajutat-o cu o suma de bani. Acea suma de bani a fost din împrumuturi de la bănci online (ifn uri) și acum are probleme el. Am citit toată conversația lui cu ea, am nr ei, adevărul este ca nu l-a obligat sa facă împrumuturi, nu i-a cerut împrumut, nimic..totul a venit din partea băiatului meu, însă ea l-a învățat ce și cum sa facă și la ce firme, l-a încurajat.

Vreau sa va întreb sincer: ați mai trecut prin situație de genul ? Dacă acea fata defapt este un cont fals de băiat care a încercat doar sa îl păcălească pe băiatul meu și sa ceara bani ? Am pana și tranzacțiile de la banca cum i-a trimis pe contul ei/lui bancar sumele de bani.

Dacă ma duc la politie cu pozele cu conversația lor, oare am șanse sa se facă o ancheta și sa se afle dacă e cont fals sau nu ? Sunt dovezile destul de plauzibile (doar o conversație pe wapp) cât sa verifice contul bancar al cui e s.a.m.d sa se demonstreze daca e cont fals sau real și se poate pedepsi cumva ?

Mulțumesc.
Buna ziua,

Puteti depune plangere penala, pentru savarsirea infractiunii de insalciune, avand in vedere ca respectivul cont poate fi fals.
Totodata, expunerea unor informatii nereale, in vederea primirii de foloase materiale , pot reprezenta elementul material al infractiunii de inselaciune.

In vederea recuperarii prejudiciului, puteti purta discutii cu respectiva persoana , prin avocat.

Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, inselaciune + uz fals ? am si eu o intrebare la dvs ... oldschool oldschool Buna seara, inselaciune + uz fals ? Am si eu o intrebare la dvs daca stiti ce se va intampla pe viitor, va rog frumos. Baiatul meu in varsta de 28 ani care ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de inselacuine StefanNastase StefanNastase Va salut! Am si eu o problema destul de mare, in urma cu cateva zile am trimis un telefon ASUS Zenfone 2 la Constanta, trimis prin Cargus cu verificare la ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune la shopping on line de pe fb wtiani wtiani Buna ziua! Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)