avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conflict de interese în vânzarea activelor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conflict de interese în vânzarea activelor societății

Conflict de interese în vânzarea activelor societății
S-a vândut o societate comercială unde au fost 2 asociați și aș vrea să știu dacă paragraful următor obligă vânzătorii să nu și deschidă o afacere în același domeniu:
"Fiecare Vânzător se angajează, prin prezenta, față de Cumpărător, Companie, că nu va face și nu va face ca nici un Afiliat al acestuia să nu convingă, să nu determine sau să încerce să convingă vreun client, furnizor sau entitate care face afaceri cu Compania sau cu oricare dintre lucrătorii acesteia,să înceteze sau să suspende sau să-și reducă relația cu prima sau să ia orice acțiune care are ca rezultat deteriorarea unei astfel de relații sau să asiste sau să provoace sau să încerce să asiste orice entitate care desfășoară o Afacere Concurentă în realizarea oricăror astfel de acțiuni."
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
pytu_elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: pytu_elena , utilizator 22:49, 28 Aprilie 2024
o gramatica excelenta! nu se intelege nimic. pare a fi tradusa dintr-o limba straina folosind inteligenta artificiala
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2024
adriandimitriu, utilizator
Nu interzice.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, ma puteti ajuta cu urmatoarea situatie? am incheiat ... vasi1987 vasi1987 Buna dimineata, Ma puteti ajuta cu urmatoarea situatie? Am incheiat un contract de munca acum 3 luni si am primit oferta de la un concurent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca Adevar1 Adevar1 Buna ziua, Lucrez la o firma din 2011 si inca nu mi s-a facut contract de munca, desi contributiile la asigurarile sociale imi sunt platite. Am cerut sa mi ... (vezi toată discuția)
Caine ce urineaza in dreptul ferestrei unui vecin PVictor24 PVictor24 Buna ziua, Am o situatie mai penibila. Locuiesc in Bucuresti la bloc, cu un catelus. Uneori, cand il scot afara, face pipi in dreptul ferestrei unui vecin ... (vezi toată discuția)