avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,stie cineva unde pot sa găsesc arhiva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,stie cineva unde pot sa găsesc arhiva Întreprinderii ...

Buna ziua,stie cineva unde pot sa găsesc arhiva Întreprinderii de utilaje și piese de schimb București ( față în față cu Apaca în cartierul Militari),?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 26 Aprilie 2024
Întreprinderea de utilaje și piese de schimb „Iups” București a devenit in 1991 „Pumac” S.A. - București.

Intrebati la ONRC care este starea societatii , daca are/a avut lichidator luati legatura cu acesta pentru a va spune unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,știe cineva unde se află arhiva Întreprinderii de ... Silvy93 Silvy93 Buna ziua,știe cineva unde se află arhiva Întreprinderii de Utilaje și Piese de schimb București ?Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună ziua,aș dori să știu dacă în perioada 1989-1990 muncă ... Silvy93 Silvy93 Bună ziua,aș dori să știu dacă în perioada 1989-1990 muncă de Lăcătuș era considerată în grupa a doua de muncă.Mulțumesc.O zi bună. (vezi toată discuția)
Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la s.c. contransar ... Carpatii Carpatii Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la S.C. CONTRANSAR S.A. Bucurersti din perioada 1989 - 1992,Inteleg ca societatea este radiata , si nu gasesc ... (vezi toată discuția)