avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare Student strain Non UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare Student strain Non UE

Imi puteti spune va rog daca se poate face o angajare pentru un strain NON UE care detine permis de sedere de student cu drept de munca fara a aplica pentru avizul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 26 Aprilie 2024
Nu este necesară obținerea avizului de angajare pentru încadrarea în muncă pe teritoriul României a străinilor din următoarele categorii:
...
g) străinii titulari ai dreptului de ședere temporară pentru studii;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean strain ContSters327883 ContSters327883 Buna ziua. Un cetatean strain (Argentina) care are Carte de rezidenta pentru membru de familie al unui cetatean al Uniunii Europene (atentie, nu e membru de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean moldovean in romania Viovas Viovas Buna ziua! Pentru un cetatean moldovean care poseda carte de rezidenta, mai este necesara obtinerea avizului de angajare de la Inspectoratul General pentru ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean moldovean laszloecaterina laszloecaterina Este vreo lege prin care moldovenii de peste prut daca au trecut granita (sa spunem in 15.06.2016) au voie sa stea in romania 3 luni si sa si lucreze cu ... (vezi toată discuția)