avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important! Buna seara, Unde accesez un dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important! Buna seara, Unde accesez un dosar electronis la judecatoria Ialomita? ...

Buna seara, Unde accesez un dosar electronis la judecatoria Ialomita? Pe e site? Am cautat online, dar nu gasesc pentru Ialomita. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cybercybby , utilizator 04:59, 28 Aprilie 2024
ai incercat pe portal.just.ro ?
Am incercat, dar am fost informata ca acel dosar nu exista. Am gasit in schimb aceasta adresa de e-mail tr-ialomita-pgref@just.ro. O sa verific aici. Multumesc!
incearca sa cauti numele partilor din dosar, sau numele cuiva, nu doar dupa numarul dosarului, cauta un nume si combina-l in mai multe moduri ca poate sa fie de exemplu paraschiv alexandru marian sau paraschiv marian alexandru, etc, nu cauta doar dosar 999/P/2024 sau ceva de genu, incearca sa cauti numele persoanelor, daca nu apare doar pe mail te poti baza sau pe informatiile de la ceva avocat zic eu, dar cam orice problema este trimisa in instanta si este un dosar mai nou de 2014-2015 apare pe portal just, doar ca e mai greu de cautat, website-ul fiind facut pe o interfata mai veche

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - dosar de negasit pe portalul instantelor de judecata nico7777 nico7777 Va rog sa-mi spuneti, daca este posibil ca un dosar sa nu apara pe site-ul just.ro desi astazi a avut loc prima sedinta pentru judecarea cauzei ( asta afirma o ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Preluare informatii dosar de catre site urile publice sorinqk sorinqk Stim ca informatiile despre dosarele din justitie le gasim pe pagina portal.just.ro. Aceasta pagina nu este indexata de motoarele de cautare (google, ... (vezi toată discuția)