avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna Sunt căsătorită de 4 ani, având un copil de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna Sunt căsătorită de 4 ani, având un copil de 2. Am aflat ...

Buna

Sunt căsătorită de 4 ani, având un copil de 2. Am aflat că soțul meu a comis bigamie într-o țară unde este permis. Dovezile pe care le am sunt poze salvate de pe rețele sociale, unde apar ambii , ea îmbrăcată în rochie de mireasa și declarând că s-au căsătorit precum și alte poze in diferite ipostaze, referindu se la el "soțul meu". Sunt dovezi suficiente pentru divorț? As dori sa divorțez pe motiv de infidelitate și nu de bigamie ( el nu este cetățean român și la el în țară poligamia este permisă dar noi am semnat la căsătorie ,in fața ofițerului, faptul că căsătoria este monogama iar aceste documente sunt înregistrate că atare). Căsătoria este recunoscuta și transcrisă și în România.
Mai mult, el niciodată nu și-a vizitat copilul, nu îl sună sa îl vadă, nu se interesează și a trimis bani maxim de 4 ori în 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 17:01, 27 Aprilie 2024
Buna ziua

Sunt dovezi suficiente pentru divorț?

Da. Aveti motive intemeiate pentru a introduce divortul.
Eu as cerere si exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre dvs., conform art.398 Cod civil:
(1) Dacă există motive întemeiate, având în vedere interesul superior al copilului, instanţa hotărăşte ca autoritatea părintească să fie exercitată numai de către unul dintre părinţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz pentru cet.sirieni!!! ContSters262428 ContSters262428 Buna seara! Ajutati-ma va rog!!! Am dubla cetatenie (MD/RO),sint casatorita cu cetatean Sirian(6 ani si are permis de sedere in MD)...eu detin BI/Rom. si ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere cetatean algerian ContSters215854 ContSters215854 Am si eu nevoie de sfaturile dvs, sunt casatorita cu cetatean algerian, in martie a depus dosar pt viza reintregirea familie a fost refuzat ca lipsea cope la ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu dupa divort andreeag0121 andreeag0121 Buna ziua, Am divortat in toamna anului 2013, la notar, de comun acord. Copilul minor a ramas in grija mea, cu drept de vizita oricand din partea ... (vezi toată discuția)