avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt la DNA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt la DNA

Nu stiu daca mai sus exista acest topic sau unu care sa contina asa ceva dar acum cateva luni am inregistrat pe site-ul de la DNA o plangere impotriva profesorului meu de matematica care a fost trimisa la tribunalul orasului de care apartin si nu stiu sigur ce sa fac deoarece nu am mai trecut prin asa ceva iar luni 08.02.2010 sunt chemata la tribunal in calitate de martor si cred ca eu sunt singurul,mi-e frica sa nu patesc ceva.Mentionez ca ce am spus eu pe site-ul celor de la DNA este adevarat doar ca nu am dovezi decat daca cei care i-au dat bani marturisesc.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: DjMarinik , utilizator 14:05, 16 Februarie 2010
Intradevar sunr chemat la Parchet nu la tribunal dar daca nu am mai trecut prin asa ceva nu prea stiu cum sta treaba.Va multumesc frumos!
Cine v-a chemat vrea sa va audieze probabil.
Il vor chema apoi si pe celalt martor si tot asa.
E insa posibil sa va puna sa faceti un denunt si apoi sa isi decline competenta.
Aveti dreptul de a fi insotit si de avocat daca doriti dar procurorul nu vrea sa auda de avocat...
Veti afla ca nu aveti dreptul.
Primul lucru si cel mai important pe care trebuie sa il faceti este sa spuneti adevarul,iar daca vi se spune sa intocmiti denunt sa va ganditi cum puteti dovedi cele sesizate(cu anumite acte,fotografii ,alte mijloace de proba ,de asemeni,daca sunt persoane care stiu, vor si pot confirma cele pe care le veti arata in denunt).
Mai bine aratati ca ca nu puteti dovedi cele scrise initial si refuzati sa formulati denunt pentru a nu se formula plangere penala pentru denunt calomnios de catre persoana pe care ati denuntat-o.
@DjMarinik
Cantariti sub toate aspectele ,situatia dvs cu concluzia ce rezulta din raspunsurile acelora care au inteles sa va sfatuiasca.
Constientizati ca daca,in eventualitatea in care nu se confirma sustinerile dvs ,
sunteti pasibil a suporta consecintele faptelor dvs.
Daca nu detineti suport legal prin care sa probati aspectele sesizate on line ,
pentru eliminarea posibilitatii angajarii responsabilitatii personale intr-o actiune fara finalizare favorabila dvs,ar fi de preferat sa declarati ca nu detineti probe ,
astfel incat autoritatile sa ia act si sa nu demareze procedura de cercetare
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca parchetul ar fi interesat de un denunt pe care sa il cerceteze.
Sa mai stiti ca se pot sesiza si din oficiu.

Alte discuții în legătură

Afacerile primarului bufalo bufalo Va rog frumos,ma poate lamuri si pe mine cineva :un primar de comuna a pus ochii pe un teren de citeva zeci de ha.(teren la dispozitia comisiei).Acum cauta ... (vezi toată discuția)
Sesizare online dna ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Pe site-ul DNA s-a trimis o sesizare online: unde se pot raporta probleme ale unei firme, DNA a trimis intrebarea la procuratura Bucuresti. Un ... (vezi toată discuția)
Impedicarea accesului la justitie kisso kisso IMPEDICAREA ACCESULUI LA JUSTITIE Imi poate spune cineva ce sa fac in cazul urmatorul: 1. Probleme cu o gasca de huligani,intocmit dosar penal A1: unul ... (vezi toată discuția)