avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Am si eu urmatoarea problema ,urmeaza sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Am si eu urmatoarea problema ,urmeaza sa am o hot ...

Buna ziua ! Am si eu urmatoarea problema ,urmeaza sa am o hot definitiva pt daune morale nu stim exact suma momentan ,dar avem sechestru asiguratoriu pe suma de 50000 euro .Cel care este proprietar pe casa este copilul in varsta de 17 ani ,iar eu am dreptul de uzufruct si viager ,mama .Copilul este cel caruia i se cer daune morale .Cand se poate cere o esalonare si cum poate sa execute cu dreptul de uzufruct si viager .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:44, 27 Aprilie 2024
Nu se poate să primiți un răspuns cât mai real fără sa detaliați toate datele și situația în fapt.

Cum a ajuns un minor, care acum are 17 ani, să fie proprietar, iar voi părinții să nu aveți proprietăți mobile și imobile`?!

De unde și cum, a avut minorul bani să devină unic proprietar`?!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa ce parintii, cu drept de uzufruct viager, au donat copiilor apartamentul Astrid2013 Astrid2013 Buna seara, Parintii mei ne-au donat sorei mele si mie apartamentul. Ei au drept de uzufruct viager. Acum ei vor sa divorteze. Mama mea este bolnava (dubly ... (vezi toată discuția)
Executare silita debitor fara bunuri ContSters361595 ContSters361595 Buna ziua, va rog sa-mi dati lamuriri in cazul urmator. Tatal copilului meu (cu care nu sunt casatorita in prezent) a primit somatie de executare silita pentru ... (vezi toată discuția)
Info executare silita scarlatvera7 scarlatvera7 Am facut un credit cu garantie ipotecara rang I asupra unui teren. In acest moment executarea silita s-a infiintat; deocamadata cu poprire asupra conturilor ... (vezi toată discuția)