avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua un proprietar poate da in judecata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua un proprietar poate da in judecata asociația de proprietari ...

buna ziua un proprietar poate da in judecata asociația de proprietari si cere recalcularea unei liste din anul 2019,
- președintele si cex ul in 2019 au decis recalcularea din urma acutelor de întreținere, acest proprietar avea repartitoare si s-au făcut recalculări in sistem paușal pentru 4 luni in urma.
Credeți ca are ce sa câștige in instanța ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:44, 29 Aprilie 2024
Pana a chema in judecata as. prop. pentru motivul aratat, solicitati, mai intai informatii de la as. prop. As. prop. este obligata sa va raspunda. Daca raspunsul nu va multumeste, trebuie sa va adresati primariei localitatii dvs. - Compartiment as. prop. aratand toate motivele dvs.
Ei, daca nici acest raspuns nu va multumeste, sigur ca puteti chema in instanta as. prop. - dar va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat. Totusi, faceti un mic exercitiu - care ar fi suma cu care ati fost "incarcat" si cat costa cheltuielile de judecata si modul lor de recuperare. Stiu ca in cazul in care castigati procesul, cheltuielile de judecata le achita cel care pierde procesul - dar sunteti sigur de castig? Intreb si eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea costului energiei termice pe perioada anterioara pauldecuseara pauldecuseara Locuiesc intr-un complex care are centrala proprie si toate apt au contorizare separata. Unora dintre vecini nu le-a functionat contorul niciodata (au index 0) ... (vezi toată discuția)
Calorifer ultimul etaj haivas haivas Buna ziua.Stau in apartament cu 3 camere la ultimul etaj.Toate caloriferele sunt contorizate.Bloc reabilitat.Asociatia de propietari a luat hoatararea ca toti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc din bucuresti in care exista ... Liliana33 Liliana33 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti in care exista sistem de incalzire atat centralizata, cat si individuala (centrala termica), in proportie ... (vezi toată discuția)