avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Cum as putea inregistra un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Cum as putea inregistra un contract de inchiriere ...

Buna ziua,

Cum as putea inregistra un contract de inchiriere intre 2 proprietari si o persoana juridica daca un proprietar nu e in tara? La ANAF mi s-a spus sa fac contract doar cu 1 proprietar, dar nu mi se pare ok metoda asta.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:27, 29 Aprilie 2024
aveti la dispozitie semnatura electronica certificata. alternativ, proprietarul din afara tarii sa imputerniceasca pe cel de aici printr-o procura intocmita la consulatul din tara respectiva
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani ... Adrian8571 Adrian8571 Buna ziua. Sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani pentru un apartament din Bucuresti, insa nu am facut contract de vanzare-cumparare deoarece ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inchide o firma ,deca unicul asociat domiciliaza in strainatate[cypru]? Pantea Alin Pantea Alin In 2003 am infiintat o firma si acum in 2009 nu mai reusesc sa o inchid.Mentionez ca acum domiciliez in strainatate si am incercat cu imputerniciri si cu multe ... (vezi toată discuția)
Procura alinatug alinatug Buna ziua. Sotul meu este plecat din tara si va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: Am un credit bancar, unde amandoi avem ... (vezi toată discuția)