avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Stationam la semafor si am fost acrosat de alta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Stationam la semafor si am fost acrosat de alta masina, care ...

Stationam la semafor si am fost acrosat de alta masina, care apoi a plecat de la locul accidentului.Am declarat la politie si agentul de politie a intocmit procesul verbal constatator.mentionez ca am retinut nr de inmatriculare,dar soferul vinovat nu s-a prezentat in 24 ore la politie.
politistul mi-a inmanat asigurarea RcA a vinovatului.
Am vrut sa deschi dosar de dauna dar asiguratorul lui imi cere imputernicire, talon masina vinovata, permis de conducere si cartea de identitate a autovehiculului vinovat- pe care nu am cum sa le procur.nu am nici o legatura cu soferul vinovat.Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:22, 30 Aprilie 2024
Politia trebuie sa va elibereze un formular, numit anexa 2, prin care sa specifice datele celui vinovat.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este pasibil de amendă pentru lipsa rca proprietarul unei mașini parcate pe spațiul public? mic57 mic57 Legea 132/2017 prevede la art.3 obligatia proprietarului de a incheia asigurare RCA. Daca un autovehicul nu are RCA si nu este surprins in trafic ci se afla ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata - rca, amenzi pasalegaviorela pasalegaviorela fiul meu a cumparat cu VANZARE-CUMPARARE o masina dar nu a radiat-o de pe numele proprietarului care se gaseste in cartea de identitate a masini pentru a evita ... (vezi toată discuția)
Daune materiale prin rca pintenarug pintenarug am patit un accident, mai exact mi-a fost lovita masina in parcare. vinovatul are polita rca la [EDITAT]. care este procedura de urmat. cam cat dureaza pana se ... (vezi toată discuția)