avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut un accident rutier, acum un an de zile, cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut un accident rutier, acum un an de zile, cu vătămare ...

Am avut un accident rutier, acum un an de zile, cu vătămare deosebit de gravă. Am luat un avocat. Dar nu reușim să aducem dosarul de la poliție la procuror. Se tergiversează și nu înțeleg de ce. Am făcut plângere la i.p.j. ,la judecător, la procuror. Nu știu cum să mai procedez
. Dacă mă poate ajuta cineva cu un sfat. Mulțumesc!
Bună ziua.

Acest gen de dosare durează, însă este necesar și ca avocatul să cunoască procedura și pașii foarte bine, pentru a pune presiune pe organele judiciare atunci când trebuie, pentru a grăbi soluționarea dosarului. Recomandabil ar fi să mai consultați un avocat specializat în domeniul răspunderii civile delictuale.

Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi puteti recomanda un avocat specializat in malpraxis din bucuresti, ... Gabri.ela461 Gabri.ela461 Imi puteti recomanda un avocat specializat in malpraxis din Bucuresti, va rog? (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent mama mea a fost victima unui accident rutier, ... alexa_tufaru alexa_tufaru Buna ziua, Recent mama mea a fost victima unui accident rutier, pe trecerea de pietoni, soldat cu decesul mamei. Am inteles de la domnul politist ca se va ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost ... Andrei Mladen Andrei Mladen Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost avariată de un copac căzut. Am dovada (procesul verbal) de la poliție, nota de ... (vezi toată discuția)