avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen pt functia de procuror As dori sa știu cât ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen pt functia de procuror As dori sa știu cât mai multe ...

Examen pt functia de procuror
As dori sa știu cât mai multe pt ocuparea acestei funcții:
Am vechime de 11 ani ca și consilier juridic, ca și procuror bineînțeles ca nu am, și voiam sa știu ce ar trebui sa fac: sa urmez cei doi am de curs în inm și apoi examen ?ce pasi știți ca ar trebui sa ii urmez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 30 Aprilie 2024
Legea 303/2022
art. 63
(1) Pot fi numiți în magistratură, pe bază de concurs, dacă îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 5 alin. (3),
foștii judecători și procurori care și-au încetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, avocații, notarii publici, asistenții judiciari, consilierii juridici, executorii judecătorești cu studii superioare juridice, personalul de probațiune cu studii superioare juridice, ofițerii de poliție judiciară cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au îndeplinit funcții de specialitate juridică în aparatul Parlamentului, Administrației Prezidențiale, Guvernului, ministerelor, Curții Constituționale, Avocatului Poporului, Curții de Conturi sau al Consiliului Legislativ, în Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române și Institutul Român pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din învățământul juridic superior acreditat, precum și magistrații-asistenți, cu o vechime în specialitate de cel puțin 5 ani.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura consilier juridic veratena veratena este vreo diferenta intre a avea vechime ca si cons.jur.si a fi inregistrat la UCJR?In sensul:ma pot folosi de aceasta vechime pt a intra in Magistratura, fara ... (vezi toată discuția)
Inm vs magistratura Gabi151 Gabi151 Am vazut ca se vorbeste despre 2 modalitati de a deveni magistrat. Prima modalitate, cea de la INM, stiu despre ce este vorba. Asa ca, daca ma poate lamuri ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine un absolvent USH la (zi) licentiat in drept cum poate devenii procuror in afara de cursurile de la ... (vezi toată discuția)