avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, am o instalație de utilizare a gazelor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, am o instalație de utilizare a gazelor naturale ...

Bună ziua, am o instalație de utilizare a gazelor naturale executată în baza unui contract de prestări servicii de către furnizorul de gaz din localitate. O bucată din această instalație este desfășurată și pe domeniul public din considerente de încadrare a drumului public, așa fiind soluția tehnică propusă de către cei care au realizat-o. În momentul de față 2 vecini a-au branșat fără acordul meu la instalația aceasta de utilizare, dar cu acordul distribuitorului de gaz. În acest moment vecinii refuză să plătească cota parte din investiția pe care am făcut-o în această instalație. Ce modalitate am de a-mi recupera acești bani? Cum pot imparti răspunderea legala cu cei 2 vecini pentru utilizarea acesteia instalații?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:10, 30 Aprilie 2024
Innstalatia de utilizare este a dvs. doar pe proprietatea privata a dvs. Ce e pe domeniul public intra in reteaua publica de distributie. Distribuitorul nu va instala acolo alte retele, presupun ca a dimensionat de prima data reteaua sa poata deservi si alti consumatori din zona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Racordare gaz centrala de apartament Nicolaaev Ciprian Nicolaaev Ciprian In anul 2009 unul dintre vecini a cerut acordul propietarilor de pe scara blocului pentru a se racorda la gaz. Persoana in cauza sta la etajul 4 / 4 in scara ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face dacă un coproprietar al țevii comune de gaz nu își dă acordul să se branșeze la ea și alți vecini? Moldovan Liviu28 Moldovan Liviu28 Sunt in situatia in care dorim bransarea la teava de gaze pe care o detin in copropietate 3 vecini. Unul dintre acestia ,respectiv ultimul care s-a bransat la ... (vezi toată discuția)