avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum câțiva ani am dat acordul vecinului să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum câțiva ani am dat acordul vecinului să construiască ...

Acum câțiva ani am dat acordul vecinului să construiască o clădire la limita de proprietate, lipită la calcanul clădirii mele... între timp am demolat peretele care reprezenta calcanul iar el după demolare și-a construit clădirea.... acum eu vreau să îmi aleg un proiect de casă să construiesc la calcanul clădirii lui dar acesta mă tot duce cu vorba practic refuzând să îmi dea acordul la rândul lui....ce pot să fac pentru că este vorba de rea voință, vecinul fiind interesat să cumpere terenul meu pe care vreau să construiesc
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2024
Cyoby1967, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:21, 30 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa va impacati cu gandul ca ati fost pacalit. Cam asta puteti face. Daca atunci cand v-ati dat acordul nu ati stabilit in mod reciproc dreptul de a construi cu incalcarea limitei de 60 de cm ci v-ati bazat pe cuvant si onoare ... un acord nescris nu are nici macar valoarea hartiei pe care putea fi scris.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti oficial, verificati urbanismul, vedeti ce alte variante gasiti. Daca gasiti argumente, puteti incerca cu o notificare sa il faceti sa se razgandeasca, daca nu, nu are rost. Uneori, in functie de situatia de fapt a teren urilor, functioneaza o negociere. Alteori nu are rost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma gandesc sa dau primaria in judecata! vreau sa construiesc ... MihStef MihStef Ma gandesc sa dau primaria in judecata! Vreau sa construiesc 2 locuinte lipite (duplex) iar primaria nu imi elibereaza autorizatia pe motiv ca in ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Vecinul are nevoie de acordul pentru a construi un p+2 lipit de calcan taberecusuflet taberecusuflet Vecinul m-a anuntat printr-o scrisoare oficiala ca urmeaza sa construiasca un P+2 lipit de calcan si ca trebuie sa ii las in casa pe cei de la Inspectoratul in ... (vezi toată discuția)