avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Bună ziua! Am un srl cu cod caen principal ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Bună ziua! Am un srl cu cod caen principal 4120-Lucrari de constructie ...

Bună ziua!
Am un srl cu cod caen principal 4120-Lucrari de constructie clădiri,dar mai am autorizat toate codurile caen de constructii inclusiv dezvoltarea imobiliara.
Întrebarea mea este care ar trebui sa fie codul caen principal,dacă lucrările noastre majoritare sunt construirea de case si vânzarea lor,ținând cont de faptul ca construcția caselor la rosu o facem cum angajații noștri.
În principiu se încadrează la dezvoltare imobiliar doar ca acest cod exclud construcțiile de clădiri.
Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea comerciala are ca scop obtinerea de venituri iar mijlocul care constituie principala sursa de venit este obiectul principal de activitate. In cazul d-voastra CAEN 4110 Dezvoltare imobiliara, respectiv dezvoltarea proiectelor de construcții, pentru clădiri rezidențiale și nerezidențiale, prin reunirea mijloacelor financiare, tehnice și fizice pentru realizarea proiectelor de construcții în vederea vânzării ulterioare pare a fi sursa principala de venituri. Faptul ca 4110 exclude constructia de cladiri nu insemna decat ca daca era doar acesta autorizat nu ati fi putut construi legal, insa fiind autorizat si 4120 aveti dreptul sa le faceti pe amandoua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie caen 4110 dezvoltare (promovare) imobiliara Oranina Dumitru Oranina Dumitru VA ROG SA-MI SCRIETI SI MIE EXPLICATIA COMPLETA LA CODUL CAEN 4110 DEZVOLTRE (PROMOVARE) IMOBILIARA CA NU AM CARTEA CU EXPLICATII SI NU GASESC NICI PE ... (vezi toată discuția)
Caen-explicatii cristian.ghinet cristian.ghinet Explicatiile din codul CAEN sunt cu caracter obligatoriu si exact? Multumesc! (vezi toată discuția)
Dezvoltator imobiliar olteanu.adriana olteanu.adriana Buna ziua, Am un teren pe care suntem 3 proprietari si dezvoltam un proiect imobiliar cu 9 apartamente; cum pot vinde acele apartamente? Tb sa devin persoana ... (vezi toată discuția)