avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emit o factura către alt SRL dar neincasata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emit o factura către alt SRL dar neincasata

Bună ziua! Ca SRL, dacă emit o factura către alt SRL pentru prestări servicii, dar nu a fost încasată, nu s-a factut transferul. Care este urmarea fiscală sau sunt răspunzător de ceva la anaf? Dacă nu sunt încasate facturile?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2024
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa platiti impozitul indiferent daca ati incasat sau nu contrvaloarea facturilor. Insa la impozitul pe profit, ajustările pentru deprecierea creanțelor sunt deductibile în proporție de 30%,
www.avocatnet.ro/articol_660...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati reglare tva din facturile emise societatilor in faliment sau dizolvate Roland Mindrila Roland Mindrila Conform pct. 56 alin. (3) din Reglementarile contabile conforme cu Directiva a IV-a a Comunitatilor Economice Europene aprobate prin OMFP 3055/2009, evaluarea ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila client intrat in faliment. PopCristi PopCristi Am un client care prin hotarare de la tribunal a intrat in faliment. Factura este emisa in 2012 iar hot definitiva a Tribuanlului este in 2015. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Marfa vanduta catre firme la care s-a pronuntat sentinta de inchidere a procedurii de faliment radu_rus radu_rus am vandut marfa catre o firma la care s-a pronuntat sentinta de inchidere a procedurii de faliment si am inteles ca pot deduce TVA-ul aferent sumei pe care o ... (vezi toată discuția)