avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am o sentinta de amenda penala cu amanare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am o sentinta de amenda penala cu amanare si supraveghere ...

Buna ziua,
Am o sentinta de amenda penala cu amanare si supraveghere pe 2 ani. Daca nu ma prezint la probatiune, mi se aplica doar condamnarea cu amenda? De la probatiune m-au amenintat si cu pedepse suplimentare, e posibil asa ceva daca sentinta mea e doar o amenda penala?
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 14:17, 7 Mai 2024
Vorbesc in termeni simpli pentru intelegerea solicitantului. Nu-i trebuie inflorituri si...abureala. Mai cititi. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fără permis Fllo Fllo Buna seara ! Am intampinat un lucru ne fericit si as dori sa ma lămuriți dacă se poate . Vas fi complect recunoscător! Sunt sub supraveghere inregistrat ... (vezi toată discuția)
Cazier balan1978 balan1978 Daca nu imi apare nimic in cazier.. dar am avut o infractiune acum 4 ani ma poate afecta aceasta la un procesc penal .. sau inseamna ca am fost reabilitat de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Sergiu Baca Sergiu Baca Buna seara, Anul trecut in septembrie am fost prins la volan având alcoolemie peste 0,8 , mi a fost luat permisul si am fost trimis în judecată. Vinovat ... (vezi toată discuția)