avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Am niste probleme la blcul unde locuiesc. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Am niste probleme la blcul unde locuiesc. Seriile se ...

Buna ziua

Am niste probleme la blcul unde locuiesc. Seriile se aduna persoane in fata blocului meu la banci si stau si fac galagie tare si atunci e program de liniste. Am incercat sa rezolv cu frumosul cu ei,nu am reusit,am incercat sa rezolv cu politia,cand cum cu ei in sens ca daca iti raspund si cand vin de ai noroc de unul bun ,am inceput sa mut banciile in alte parte ca noi nu mai putem de deranj eu cu parintii mei,azi m-am trezit amenintat de un vecin ca merge la politie si spune ,deci spune ca am mutat banciile,ca e spatiu public si nu am voie sa ma ating de banci ca el le-a vopsit din nou,reamenajat,chestii de genul,la dansul cand i-am explicat ca nu am treaba cu el sau cu banciile ci cu persoanele ce se aduna seara nu i-a pasat,doar ca i-am mutat banciile,i-am propus sa vina intr-o seara sa rezolve problema cu mine,a fost socat si mirat ca i-am sugerat asta ,pe scurt unitate 0 in acest bloc. Ce masuri as putea sa i-au legale? Nu vreau sa ma cobor la nivelul lor dar nici sa suport pentru ca nu e corect sa tacem din gura as spune. Va rog de se poate niste sfaturi.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:18, 6 Mai 2024
Puteti face demersuri la primarie si politie conform prevederilor Legii nr. 61/ 1991 republicata, privind linistea si ordinea publica. Vedeti art.2 pct.25-27.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
La primarie unde mai exact as putea merge? Nu stiu de aceea intreb .
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2024
Yukaru22, utilizator
Demersurile se fac in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarile facute in baza legii nr. 61/ 1991, dar si ale OG nr. 27/ 2002 privind petitiile ajung la primar care le distribuie lucratorilor din subordine, platiti sa rezolve astfel de probleme. Cereti sa primiti raspuns scris inbaza Legii nr. 554/ 2004 privind contenciosul administrativ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. locuiesc la etajul 1 al unui bloc, sub mine la parter ... Ramona BIBI Ramona BIBI Bună ziua. Locuiesc la etajul 1 al unui bloc, sub mine la parter există un salon de masaj, (reflexoterapie)in trecut a fost un magazin mixt. Problema este ... (vezi toată discuția)
Zgomot zilnic in bloc de la picamer de peste un an de zile elenagabi elenagabi Buna ziua, va adresez rugămintea să mă ajutați cu un răspuns la următoarea problemă. La scara la care locuiesc s-au mutat, in urmă cu peste un an, ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice ifratila ifratila Locuiesc intr-un bloc care are la parter un complex comercial. Din 2004 si pana in prezent solicit primariei sa nu mai elibereze autorizatii de functionare ... (vezi toată discuția)