Buna ziua. As dori. Sa adresez o intrebare cu privire la un Dosar Penal. Am fost condamnat in 2019 la 8 luni executare sipana luna trecuta pot spune ca dosarul a fost pe portal cu tot cu definitiva. Acum nu il mai gasesc de nici o culoare. Am trimis un avocat. La sectia penala si spune ca nu exista nici un dosar pe numele meu. A dispus creearea unei adrese la sectia penala pentru a avea un raspuns oficial. Tin sa precizez ca ma aflu in alta tara. As vrea sa stiu de ce nu mai este dosarul. Judecand dupa prescripria penala 5 an + perioada pedepsei de executat. Ar trebui cam pe la anul sa se prescrie.
Buna ziua. Sa intelegem ca avocatul a depus o cerere la instanta insa inca nu a primit un raspuns? Corect?
Si dvs vreti sa aflati un raspuns acum, aici? Corect?
Faptul ca nu apare dosarul pe portal, asta nu inseamna ca dosarul nu exista. Asteptati raspunsul oficial.
In ceea ce priveste prescriptia executarii pedepsei discutia este mai ampla, cu luarea in considerare a intreruperii si a suspendarii cursului prescriptiei executarii pedepsei, si noi nu putem spune daca la anul se presrie sau nu se prescrie.
Pot spune ca este un haos total cu acel dosar. In 2016 am condus fara permis. M-au judecat in 2018. Mi sa dat suspendare si control judiciar. Eu stabilit in alta tara iar in 2019. Au revocat suspendarea pe motiv de rea vointa. Am incercat sa atac. De cateva ori. Dar degeaba si acum tot ce am de facut e sa astept termenul de prescriptie. Sau prescriptie speciala. Problema e ca m-am cam saturat sa tot dau bani pe la avocati si nimeni sa nu stie nimic de dosar. Ma gandeam ca poate gasesc o solutie cum sa pot cere eu informatii despre dosar. E o harababura totala la judecatoria buftea. Unde am fost judecat.
Nu vad ce solutie sa uzitati dvs ca sa rezolvati problema de la distanta prin telefon sau prin email fara ajutorul unui avocat, nu vad cum sa rezolvati problema. Indiferent ce harababura ar fi acolo, dosarul exista in arhiva si in sistem.
Cum am spus. Am trimis un avocat la arhiva penala. Iar acesta a spus. Ca nu exista nici un dosar pe numele meu. Aici este semnul de intrebare. Si da foarte mult de gandit stiind ca normal termenul de prescriere al executarii penale. Este la anul. Prin aprilie. Asta daca nu sa intrerupt prescriptia. Ceea ce este si foarte posibil. Ceea ce nu inteleg este dc nu mai apare dosarul nicaieri.
(Buna ziua. Am verificat la arhiva penală la acest moment nu apare înregistrat nici un dosar pe numele dvs. Ca sa avem și un răspuns oficial putem face o adresă către secția penala a instanței și vor răspunde oficial .)