Buna ziua .off rog din suflet o explicație ce este recomandat..cind inculpat dosar viol art 218 alin1..cu aplicare art 5...spune asa
24.05.2024
Complex 9 penal
Tip solutie:
Solutie pe scurt;
Document;
Trebuie sa ma prezint la prezentare solutia care a rămas in pronutare?
2. Martorul ti a schimbat in totalitate declaratia care a dat.o in timpul urmariri penale al era cu partea vătămate si a spus asa;ca monte si ca faptă este inventată..
Întreb cat de mult ma ajuta..si culmea judecătorul a cerut acum proba video cu partea vatamata ca pratica prositutia acolo toți o acuză ca"MINTE"
Cat de mult conteze proba asta si este mijloc de proba si se poate probationa?daca doua persoane spune ca MINTE nu este bine pentru mine rog rog din suflet ca nu mai am avocat sa ma prezint la pronunțare? ?!
O zi buna la toți nu am la cine apela pînă 24'05-2024 simt.ca inebunesc ...
Buna ziua. Informatiile acelea banuiesc ca le aveti de pe portalul instantelor. De unde stiti ca a ramas in pronuntare? Daca a ramas in pronuntare si procesul a ajuns la final, nu e nevoie sa va prezentati. Asteptati sa vedeti care este solutia instantei, pe care o puteti vizualiza pe scurt pe portal, la data mentionata pentru pronuntare.
DA dimisoara avocată andrea plugaru este după portal judecata ajuns la final la pentru răpună..dar am mai pus doua intrebari
1.unul din martori a schimbat in totalitate declaratia...el era in cucubinaj cu partea vatamata in prima declaratie numai lucruri bine despre partea vatamata acum a schimbat si a declarat asa ca este o tipa care minte care inventeze si este posibil ca faptă care este sa fie adevarata sau nu..asa a spus cat de mult ma schimbare declarației acum a facut in favoarea mea rog din suflet
2.judecătorul la pus pe grafier sa ma suna si mi a zis sa aduc proba video metionez ca am facut cerere ca ce asta sa fie aprobat si administrat ca proba..
Astep un raspuns rog mult sunt terminat.... va mulțumește nicolae
Buna ziua!
1. Da, daca instanta a admis noua declaratie a martorului, va poate fi favorabila.
2. La fel, daca instanta v-a cerut sa aduceti acea dovada video, inseamna ca a si atasat-o la dosarul cauzei si o va avea in vedere la luarea hotararii.
Aveti rabdare sa vedeti pronuntarea instantei. O veti putea ataca cu apel daca nu va este favorabila, asa ca puteti sa stati linistit deocamdata.