avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Notificare primita din partea vecinilor.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Notificare primita din partea vecinilor.

O zi frumoasa va urez.

Locuiesc intr-un apartament cu mama mea, care este si proprietarul imobilului si astazi am descoperit o instiintare din partea vecinilor.

Notificarea este trimisa din partea vecinilor de jos care ne cer despagubiri pentru reparatii in urma a unor inundatii petrecute cu mult timp din urma.

Nu suntem oameni care isi cauta conflicte cu vecinii de bloc. In urma celei mai recente inundatii, proprietarul de sub noi a cerut diferite materiale de constructii. Materialele au fost cumparate si inmanate dumnealui in maxim o saptamana de la cererea sa. Domnul chiar spunand ca am cumparat lucruri mult mai calitative si intr-o cantitate mult mai mare decat cea ceruta.

Acum, dupa de mai bine de doi ani de la incident, a inceput iar sa ne abordeze cum ca trebuie sa-i restituim o anumita suma pentru reparatii si mintind ca nu am oferit nici un sprijin pentru remedierea problemei. Dovada achizitiei si afirmatia cum ca "materialele sunt bune si destule" sunt prezente in mesajele trimise chiar de el.

Legate de situatia de mai sus in cadrul ultimei inundatii in care materialele de constructii pentru reparatie au fost trimite. Dumnealor ne cer despagubiri mult mai vechi, in care discutii nu au existat. Ca de exemplu:
-anul 1996 in care noi nici nu locuiam in imobil, ci bunicii mei
-anul 2008 in care locuiam, dar nu detineam imobilul, dar la care nu s-a cerut nici o despagubire
-anul 2022 in care materialele au fost oferite, ulterior anul acesta in care se cer despagubiri

Cererea trimisa este scrisa de mana si stampilata de catre un birou de executare judecatoresc, tin sa mentionez ca prezinta erori de gramatia si mazgaleli. Fiind si scrisa de mana.

Varianta unei eventuale daune a tevei comune a fost pusa in discutie si administratorului blocului este informat de aceasta problema dar nu a facut nici un demers pentru verificarea tevilor noastre, sau a vecinului.

In urma sesizarii problemelor, noi nu am fost lasati in apartament pentru a verifica daca chiar a fost produsa o dauna.

Mesaje cu tenta rasista au fost trimise de asemenea din partea dansului.

Multumesc in avand pentru pareri.
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 11:26, 12 Mai 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți-vă de viața dvs., nu are ce sa vă facă, dorește doar sa va intimideze. Dacă nu-i convine, sa meargă în instanță. Iar actul cu stampila e o făcătură.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2024
latka, utilizator
Eu aș prezenta actul acela autorității care e trecută pe ștampila aceea! Și atunci, dacă ar fi fals/făcătură, (cum distins moderatorul se exprimă), cineva ar putea avea de suferit!
Falsul și uzul de fals e pedepsit de lege!
Mesajele cu tentă rasistă sau discriminatorie sunt o chestie foarte gravă și este luată în serios de autoritățile române, se poate face o reclamație la CNCD, Consiliul național pentru combaterea discriminării, se poate face atât în formă scrisă trimisă prin poștă cât și direct de pe pagina de internet.
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2024
eugenoctavian1968, utilizator

~ final discuție ~