avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. In urma cu aproape 2 ani mi-a fost sparta casa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. In urma cu aproape 2 ani mi-a fost sparta casa si mi s-au ...

Buna. In urma cu aproape 2 ani mi-a fost sparta casa si mi s-au furat fosrte multe lucruri(puteai sa umplii o duba)...lucruri carate in mana de catre hoti ...efectiv au facut plimbari repetate decurs de cateva zile banuiesc.
Am sesizat organelor competente situatia, s-au facut pasii normali(criminalistica etc..) fsra breu rezultat.
Dupa aproximativ inca 2 saptamani mi-a fost sparta casa din nou, dar la acel moment aveam montate in interior camere de supraveghere.Camerele din pacate nu erau conectate la un cloud si au fost smulse. Cu toate acestea, au apucat sa imi trimita pe mail 2 poze din care reiese profilul si semnalmentele celui care a intrat, cat si ora si minutul cand s-a intamplat spargerea. Mentionez ca este vorba de un imovil intr-un sat de 2000 de locuitori...
Dupa sesizare au revenit organele de politie cat si criminalistica, cu un dezinteres total...
Am dat declaratii peste declaratii fara nici un rezultat pana in prezent.
Intrebarea mea este, ce plangeri as putea depunde impotriva politiei din sat si din comuna, fiind un dezinteres total privind situatia? Repet, intr-un sat de 2000 de locuitori, daca ti se pune la dispozitie poza cu profilul omului intrat la mine in casa, cat si semnalmentele...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 11 Mai 2024
Puteti sesiza conducerea Inspectoratului Judetean de Politie sau Parchetul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Dune D Dune D Buna ziua. Ma adresez pe acest forum cu speranta ca voi primi ca si pana acuma cele mai bne sfaturi si indrumari. Poveste suna cam asa: Am o proprietate la ... (vezi toată discuția)
Furt udiu90 udiu90 daca locuiesc impreuna cu o pers gen feminin, si in urma unor dispute ea pleaca pt 1 sapt de acasa ,nelasandu mi cheia,iar eu intru in locuinta spargand un ... (vezi toată discuția)