avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, mi-a fost restituit in natura prin legea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, mi-a fost restituit in natura prin legea 10/2001 un ...

Buna ziua, mi-a fost restituit in natura prin legea 10/2001 un apartament ocupat de un chirias. Procesul verbal de punere is posesie eliberat de PMB a fost incheiat. Intampin urmatoarea problema. Desi AFI a trimis instiintare catre fostul chirias cu privire la incetarea contractului de inchiriere si confirmarea punerii in posesie, acesta a refuzat de trei ori primirea corespondentei. Ma puteti sfatui cum se poate proceda pentru a-l obliga sa primeasca corespondenta? Mentionez ca AFI utilizeaza servicii postale. Multumesc !
Ii comunicați dvs un exemplar de pe sentința prin executor judecatoresc,eventual solicitați o copie a adresei de la AFI și o comunicați tot dvs etc.Incepeti demersurile pt evacuare pe procedura specialanin instanta, solicitați prin intermediul instantei o adresa către AFI din care sa rezulte ca aceasta instituție a făcut demersurile etcetc.Probabil in cateva luni o rezolvați a trecut vremea în care chiriașii erau protejați,procesele de evacuare durau ani ,chirisi primeau bani de la proprietar doar pt a nu solicita.prelungirea contractului pt inca cativa ani cum se practica etcetc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~