avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Student Invest martie 2024
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Student Invest martie 2024

Buna ziua. Am aplicat pentru programul Student Invest la banca CEC Bank in prima saptamana de cand s-a dat drumul la inscrieri (martie), urmand mai apoi sa imi aprobe dosarul si sa-l trimita mai departe la Fondul de Garantare. Este deja mijlocul lui mai si desi am mai sunat banca in aceasta perioada sa intreb de statusul contractului, mi s-a raspuns ca 1-2 contracte au venit inapoi, in rest vor veni probabil mai multe deodata, si voi fi anuntata. Mai este cineva in situatia asta, eventual care a aplicat prin alta banca pentru acest tip de credit?
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2024
ioanaa0, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioanaa0 , utilizator 12:59, 26 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum o saptamana am fost anuntat de catre banca, si totul este in regula. Doar a durat mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, când se poate accesa credit student și la ce banca? ... An@Mari@Lup@iu An@Mari@Lup@iu Buna ziua, când se poate accesa credit student și la ce banca? Exista lista băncilor care pun la dispoziție creditul la care putem apela? (vezi toată discuția)
Precontract si semnare contract vanzare cumparare prima casa wolfyman wolfyman Buna seara. Pe 9 mai am fost la notar si am platit 3000 euro avans pt. cumpararea unui apartament prin prima casa. La momentul respectiv avea toate actele mai ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire Georgeta Istrate Georgeta Istrate Am un cec fara acoperire, iar a doua zi dupa data introducerii in banca, dar ulterior inscrieri mele in CIP/CRB l-am achitat. Vreau sa solicit suspendarea ... (vezi toată discuția)