avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot suspenda / rezilia contractul cu salubrizarea?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot suspenda / rezilia contractul cu salubrizarea?

Am un cabinet stomatologic și trimitem la firma pentru ridicarea deșeurilor medicale tot ce rezultă din activitate. Serviciul de salubritate nu îl folosim deloc, deși am fost obligați sa facem contractul și deja plătim de câțiva ani..As vrea sa suspend sau sa reziliez acest contract și sa plătim mai departe împreună cu vecinii din blocul unde este apartamentul-cabinet.si binenteles la firma pentru deșeuri medicale. Imi cer dovada întreruperi activității de la Finanțe, dar noi nu vrem sa întrerupem / oprim activitatea..Sa merg sa explic situația? Ce șanse de reușită am ? Mulțumesc

Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:55, 15 Mai 2024
Nu inteleg ce inseamna impreuna cu vecinii din bloc si care ar fi diferenta. Puteti reusi, depinde de legislatia locala.
contractul cu salubritatea conditioneaza autorizatiile pentru cabinet. sunt sceptic ca veti reusi.
dvs vreti sa le explicati de ce nu vreti sa le mai platiti, nu?

~ final discuție ~