Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie care eu cred ca nu are rezolvare, insa poate exista o luminita la capatul tunelului.
Locuiesc in apartamentul mamei mele, iar dansa si-a dat acordul impreuna cu alti doi vecini pentru infiintarea unui punct de lucru la apartamentul alaturat. Din nefericire, toti cei implicati sunt in varsta si nu au verificat CAEN-urile de pe acord, aceastea fiind pentru cu totul alte activitati decat cele mentionate verbal.
Inteleg ca vina este a celor ce au semnat, insa se poate convoca un motiv de genul "necunostinta de cauza" pentru a retrage acordul? Sau exista orice alta solutie?
Verbal s-a comunicat ca va fi inchiriat pentru spatiu de birouri unei firme online care nu va crea trafic sau deranj, insa CAEN-urile sunt pentru activitati hoteliere ceea ce ar crea opusul.
V-am întrebat când a fost dat acordul pentru că în MONITORUL OFICIAL nr. 334 din 10 aprilie 2024 a fost publicat ORDINUL nr. 985 din 29 martie 2024 pentru modificarea art. 4 din Normele metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare a structurilor de primire turistice cu funcțiuni de cazare și alimentație publică, a licențelor și brevetelor de turism, aprobate prin Ordinul președintelui Autorității Naționale pentru Turism nr. 65/2013 [ link extern ]
Si cum ar afecta aceasta modificare situatia mea, va rog? Nu ma pricep si nu prea inteleg. Punctul de lucru a fost infiintat pentru un srl al firmei care va manageria proprietatea in regim hotelier, deci banuiesc ca sunt la zi cu aceste schimbari.
V-am întrebat câd a fost dat acordul pentru situația în care ar fi fost dat după data intrării în vigoare a ORDINULUI nr. 985 .
Cart4 a scris:
Si cum ar afecta aceasta modificare situatia mea, va rog? Nu ma pricep si nu prea inteleg. Punctul de lucru a fost infiintat pentru un srl al firmei care va manageria proprietatea in regim hotelier, deci banuiesc ca sunt la zi cu aceste schimbari.