avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Locuiesc de 4 ani în UK, am cerut am cerut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Locuiesc de 4 ani în UK, am cerut am cerut preschimbarea permisului romanesc...

Bună ziua am o întrebare,locuiesc de 4 ani în uk am cerut preschimbarea permisului romanesc în cel englezesc,un urma cu 3,4 luni am făcut accident și am avut alcoolemie la care mi-sa suspendat dreptul de co ducere pe o perioada de un an și amenda,întrebarea mea este pot sa îmi schimb permisul in Romania și sa conduc?Multunesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:37, 14 Mai 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți, nu aveți ce sa oferiți la schimb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis anulat Dan121212 Dan121212 Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)