avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt urmarile dacă deschid firma doar cu 3 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt urmarile dacă deschid firma doar cu 3 semnături de la vecini, în loc de 4?

Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu o informație.
Am nevoie de semnăturile asociatiei de proprietari si a vecinilor cu care am perete comun, pentru a deschide o intreprindere individuala. Sunt 4 vecini cu care am perete comun. 1 Sus 1 jos și 2 pe orizontală. Au semnat toți inafara de O doamna care refuza categoric, (avem perete comun pe orizontala) parca nici nu mă aude când ii spun ca este doar o formalitate și nu va fi gălăgie deoarece eu voi vinde produse online. De la registrul comerțului mi s-a spus ca pot depune actele și fără semnătura vecinului nr 4 dar pe răspunderea mea.
Ce inseamna asta? Ce institutie vine în control și verifica acest aspect și care ar fi urmarile/penalizările?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2024
Tina3, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:49, 15 Mai 2024
e fals prin omisiune si uz de fals. doamna poate face plangere penala. insa si dvs puteti cere instantei sa o oblige sa semneze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pt infiintare firma. MoniKa_ MoniKa_ Situatia vecinilor mei pe orizontala si verticala, carora ar trebui sa le cer acceptul pt infiintarea unei firme in apartament, este urmatoarea: stg-nu exista ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in apartament , parter olivottom olivottom Buna ziua, am cumparat cu sotia un apartament la parterul unui bloc pentru infiintarea unui punct de lucru (coafor). Sotia are o Intreprindere Individuala cu ... (vezi toată discuția)