avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, dacă cineva (nu eu) a creat un cont fals ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, dacă cineva (nu eu) a creat un cont fals pe Facebook, ...

Buna seara, dacă cineva(nu eu) a creat un cont fals pe Facebook, fiind bărbat dandu-se drept femeie și a primit poze nud(fără a le folosi în alte scopuri: șantaj, vânzare și asa mai departe). Ce poate sa pățească respectivul ?
Cel mai recent răspuns: George998 , utilizator 20:48, 16 Mai 2024
Acum am aflat că contul respectiv nu avea poze, doar numele era de femeie, nefolosindu -se pozele altcuiva

George998 a scris:

Buna seara, dacă cineva(nu eu) a creat un cont fals pe Facebook, fiind bărbat dandu-se drept femeie și a primit poze nud(fără a le folosi în alte scopuri: șantaj, vânzare și asa mai departe). Ce poate sa pățească respectivul ?

Dacă poate răspunde cineva va rog

George998 a scris:

Dacă nu a fost adus niciun prejudiciu financiar sau nu s-a produs niciun șantaj ce se poate întâmpla?

Lonapak a scris:

Spor la citit
www.avocatnet.ro/articol_572...

~ final discuție ~