avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat costa cadastrul aproximativ ? 1) Am o tarla cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat costa cadastrul aproximativ ? 1) Am o tarla cu o parcela ...

Cat costa cadastrul aproximativ ?
1) Am o tarla cu o parcela cu 8 ha pasune. ( intr-un loc )
2) Am intr-un alt loc 30,61 hectare in 3 tarlale cu 6 parcele unde sunt 16,65 ha teren arabil, cu 7 parcele unde sunt 13,.46 ha pasune si cu o parcela unde sunt 0,50 ha teren neproductiv.
3) Am intr-un alt loc 11,39 hectare intr-o tarla cu 2 parcele , intr-o parcela 7,89 ha arabil si in alta parcela 3,50 ha pasune .
4) Am intr-un loc in 5 unitati de productie 15,90 ha padure.
5) Am intr-un loc in 3 unitati de productie 46,30 ha padure.
6) Am intr-un loc in 7 unitati de productie 34,80 ha padure.
7) Am intr-un loc intr-o unitate de productie 3 ha .
Deci in total am 7 locuri si cred ca terbuie facute 7 carti funciare, si cer un pret estimativ ca sa nu ma pacaleasca cadastristii care sunt escroci si imi cer sute de miliioane de lei la cadastru.
Nu am tarlalele si parcelele mentionate la padure, nu stiu ce pot face .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:33, 16 Mai 2024
sa inteleg ca asteptati sa vi se faca o oferta? nu este aceasta abordarea. nu pe acest forum
Macar sa mi se spuna un pret estimativ, caci cadastristii escroci mi-au cerut 57200 lei unii si altii au despasit cu mult aceasta suma ajungang pe la 107200 lei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
numarul cadastristilor, escroci sau nu, este limitat. ii gasiti in fiecare website OCPI, fiindca ei sunt autorizati si inregistrati.
pe de alta parte, dvs aveti listata aici o mica avere care mai e si imprastiata. poate aveti probleme cu numerarul, insa munca e serioasa, mai ales daca trebuie si identificate suprafetele.
dupa parerea mea, cateva zeci de mii de lei noi (adica sute de milioane, cum scrieti) pentru o munca de sase luni sau mai mult mi se pare rezonabil. cadastristii nu sunt nici muncitori necalificati nici personal de curatenie.
colac peste pupaza, o parte consistenta din ce veti plati se va duce direct la bugetul statului, sub forma de taxe si impozite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la cadastru. prefectura nu mi-a trecut la padure tarlalale ... elypopescu2024 elypopescu2024 Probleme la cadastru. Prefectura nu mi-a trecut la padure tarlalale si parcelele in titlul de proprietate al tatalui meu si al unchiului meu., sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu vulpita200 vulpita200 Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cadastru LISONELTA300 LISONELTA300 EU AM UN TEREN DE 50 DE HA CARE ESTE IMPARTIT IN 17 PARCELE SI O PADURE DE 100 DE HA CARE ESTE IMPARTITA IN 17 PARCELE, AM VORBIT CU O DOAMNA CARE SE OCUPA CU ... (vezi toată discuția)