avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu sunt român, dar fiul meu s-a născut și a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu sunt român, dar fiul meu s-a născut și a fost înregistrat ...


Nu sunt român, dar fiul meu s-a născut și a fost înregistrat de tatăl său în România, tatăl fiind român, nu am acte până acum, locuiesc ilegal din cauza partenerului meu care spune că nu există nicio modalitate de a pune în ordine. , fiul meu este înregistrat Numai în numele tatălui, cum pot face să călătoresc cu fiul meu și, de asemenea, să cer custodia deplină a fiului meu, deoarece tatăl nu lucrează, are TOC, este un tezaurist, doarme toată ziua, iubește pornografia, el nu-i acordă atenție fiului său, nu are nicio responsabilitate pentru fiul meu, eu fac totul
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 15:48, 15 Mai 2024
Dacă nu sunteți cetățean român, solicitați sprijinul Inspectoratului General pentru Imigrări pentru a obține un document legal privind dreptul de ședere în România.
Cu un act de identitate valabil, aveți dreptul să solicitați un duplicat al certificatului de naștere al copilului și puteți să îi faceți pașaport.
Dacă veți să părăsiți țara și nu aveți acordul tatălui, acesta poate fi suplinit în instanță. Tot în instanță puteți solicita custodia copilului, dar e bine sa va puneți întâi actele în ordine .

solicita sprijinul Inspectoratului General pentru Imigrări pentru a obține un document legal privind dreptul de ședere în România. Datorita faptului ca am un fiu nascut in Romania, aceasta posibilitate? Vă mulțumesc foarte mult anticipat pentru răspunsul dumneavoastră
Sunt multe situații, care diferă în funcție de statul din care proveniți, modul cum ați intrat în țară, dacă beneficiați de protecție...cel mai bine este să îi consultați pe reprezentanții acestei instituții din județul în care vă aflați [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport tata expirat nu pot face certificat de nastere pt copil? Simona_hora@yahoo.com Simona_hora@yahoo.com Am un copilas nou nascut si vreau sa ii fac certificat de nastere,dar de la Starea Civila mi-au zis ca e imposibil pana nu obtin un nou pasaport pt tata(care e ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)