avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar fara titlu de proprietate - parintii mei au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar fara titlu de proprietate - parintii mei au constuit casa ...

Popietar fara titlu de propietate
parintii mei au constuit casa pe un teren dat de bunicul patern casa e construita in 1967-68 cum era pe atunci fara autorizatie parintii mei au decedat mama in 1997 si tata in 2003 nu am dat importanta ca au titlu sau ceva acte pentru ca casa parinteasca a ramas fratele meu cu sotia acesta decedaind in 2015 neavand mostenitori ,Sora mea s-a intors in casa parinteasca si am inceput sa ne interesam de acte surpriza nu exista nici un act la primarie decat rolul agricol se cum se zice .Pe numele tatalui meu nu s a emis nici un titlu de propietate dar impozitul s a platit pe casa teren .Am intrebat la primarie si mi a zis d-nul primar ca exista doar pe numele bunicului patern un titlu dar nu e emis .Eu nu as vrea sa scot acest titlu avand in vedere ca Bunicul meu mai are inca o fata care traieste si un baiat care a decedat fara mostenitorii nu as vrea ca averea parintilor mei sa o impart cu matusa mea .Ce pot face in aceata situatie

Alte discuții în legătură

Cum pot face succesiunea unui teren daca matusa mea refuza sa faca orice act pe teren iuliana46 iuliana46 Bunicul meu a decedat in urma cu 70 de ani,cand traia catele de propietate au ars odata cu vechia casa,in prezent la primarie exista acte de propietate pe ... (vezi toată discuția)
Acte de propietate lipsa mioararadu mioararadu buna ziua nu stiu daca titlul e bun dar nu stiu ce titlu sa pun ,spre surprinderea mea am aflat ca parintii mei ambii decedati de 23 de ani mama si tata de 17 ... (vezi toată discuția)
Succesiune. Valushca Valushca Bunicul meu a decedat in anul 1995,sotia lui a decedat in anul 1980In urma lor au ramas 3 copii,doi baieti si o fata. Atunci cind s a casatorit primul copil ... (vezi toată discuția)