avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca dupa 20 de ani de activitate in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca dupa 20 de ani de activitate in psihiatrie sa fii ...

Este legal ca dupa 20 de ani de activitate in psihiatrie sa fii delegat 60 zile pe sectia de chirurgie/medicala din cauza deficitului de asistenți medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:06, 16 Mai 2024
Da, poate fi dispusa o astfel e masura.

Delegarea este o măsură obligatorie pentru salariat, a cărei nerespectare poate atrage răspunderea disciplinară a acestuia, inclusiv desfacerea contractului de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala delegarea unui angajat, fara acordul lui, in conditiile ... precup.daniel precup.daniel este legala delegarea unui angajat, fara acordul lui, in conditiile in care si pierde la salariu? (vezi toată discuția)
Reangajare la alt punct de lucru suba suba Am fost concediat pe nedrept , am castigat procesul si urmeaza sa fiu reangajat la aceeasi societate dar la alt punct de lucru situat la 200 km in alt oras, ... (vezi toată discuția)
Bună seara. sunt angajat la o firmă pe post de lăcătuș. ... Nemes Eva Nemes Eva Bună seara. Sunt angajat la o firmă pe post de lăcătuș. Firma vrea sa ma trimită în delegație. Pot fi sancționat dacă refuz? În contractul de ... (vezi toată discuția)