avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am fost implicat într-un accident rutier ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am fost implicat într-un accident rutier și nefiind ...

Bună ziua.
Am fost implicat într-un accident rutier și nefiind eu de vina.
Da am fost beat dar conștient.
Politia mia sesizat un proces verbal în lipsa mea sesizând ca este vina mea și dându-mi amenda.
Au spus în scrisoare ca eu în urma testării alcoolemiei aveam 1 la mie. Iar eu va spun vouă ca mie nu mia fost testata alcoolemia. Mia fost luata tensiunea de către un organ de salvare la fata locului dar doar atât. Exista vreo lege sau ceva pentru a prevedea întocmirea uneori contestații privind minciuna organului de politie ? Nici ora nu a fost pusa corect. Nici alcoolemia nu a fost testata. Și spunând ca a fost vina mea când nu a fost. Ce lege pot aplica ? Pentru minciunile astea ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Împotriva procesului verbal puteți face plângere în 15 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala criogen criogen In urma unui accident rutier m-am prezentat la politie,am dat declaratie in legatuira cu cele intamplate dar nu am fost testat cu aparatul etilotest.Celalat ... (vezi toată discuția)
Care sunt consecințele pentru părăsirea locului accidentului atunci când persoana vătămată nu solicita ambulanță? Andrei ramana Andrei ramana Am și eu o nelămurire... Pe data de 1 04 2018...mergeam pe banda mea aveam viteza de 50 km... Nu eram beat.... Ploua, vizibilitatea scăzută. Din dreapta ... (vezi toată discuția)
Bună seara ,vin și eu cu o problemă destul de delicată și ... VioFrizer VioFrizer Bună seara ,vin și eu cu o problemă destul de delicată și anume : în timp ce mă întorceam de la servici către casă în încercarea de a evita un ... (vezi toată discuția)