avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am o întrebare legata de cumpărarea unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am o întrebare legata de cumpărarea unei mașini. ...

Bună ziua am o întrebare legata de cumpărarea unei mașini.
A( proprietar initial)
B(cumpărător initial)
C(eu)
B cumpăra masina de la A prin contract v-c. Dar B nu o înregistrareaza pe numele sau.
C cumpăra masina de la B prin contract v-c. Acum eu,C, merg cu ambele contractele dintre cele 3 părți la unitatea mea fiscala pentru înregistrare. Întrebarea mea este dacă totul este în regula dacă se procedează astfel. Mulțumesc frumos pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:56, 16 Mai 2024
Contractul dvs cu B este nul. B trebuie să vă dea fiscalul, lucru imposibil câtă vreme nu a înregistrat mașina. A probabil că i-a dat fiscalul lui B, deci nu mai poate scoate altul. Nu vă complicați viața. Singurul contract legal este cel cu 5 exemplare, vizat de către DITL-urile corespunzătoare
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2024
adriandimitriu, utilizator
Aveti mare grija sa nu fie in vreo situatie nepotrivita, cum ar fi sechestrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare/radiere auto cristiana_h cristiana_h Buna seara, Ne puteti lamuri cu privire la obligatiile vanzatorului in cazul instrainarii unui autovehicul? Situatia sta in felul urmator: - am vandut ... (vezi toată discuția)
Obținere certificat fiscal auto de la un proprietar care a decedat ulterior vanzarii Aurel B Aurel B Buna ziua. Am cumparat o masina a cărui proprietar a decedat ulterior . Defuncta nu mai are nimic pe rolul sau doar masina deoarece nu a apucat sa o soata din ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)