avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am aratat ca o firma care lucreaza pentru camera ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am aratat ca o firma care lucreaza pentru camera notarilor a ...

Am aratat ca o firma care lucreaza pentru camera notarilor a supraevvaluat terenurile mele. Am facut plangere la politie dar pana acum politia nu a facut nimic. Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:37, 16 Mai 2024
Vă angajați un avocat, care să se ocupe de caz. Dacă depui numai o plângere și stai să aștepți, asta nu înseamnă că se va rezolva favorabil și într-un termen rezonabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvarea cauzei de procuror - termen danaa1 danaa1 Buna ziua, Procurorul are o perioada de timp ptr a rezolva cazul? Nu ma refer la cele 20 zile, ci la cercetari,ancheta,adunari de probe si dovezi ,etc. (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau ce poate fi ? manolescu matei manolescu matei va expun situatia mea : am avut un coleg de trupa(muzica ) de aproximativ 3 ani, si tineam sculele mai exact boxele la casa lui, din diverse motive din 21 ... (vezi toată discuția)
Durata prea mare a solutionari unui dosar penal pt conducere cu categorie necorespunzatoare Luca f Luca f Buna ziua,prin prezentul mesaj va rog a binevoi sa ma ajutati cu un sfat o parere,in data de 09 01 2016 am fost implicat intr un accident rutier fara voia ... (vezi toată discuția)