avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mașină nouă cu probleme tehnice grave care mi-au ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mașină nouă cu probleme tehnice grave care mi-au pus viața în pericol

Bună seara! Aș dori vă rog un sfat din partea unui avocat pentru o problemă destul de gravă, zic eu, cu privire la un automobil nou. La jumătate de ora după ce l-am ridicat de la dealer si dupa aprox 30 de km parcurși au căzut 3 prezoane de la roata stanga față si ultimul prezon abia mai stătea strâns. Dacă nu-mi facea un tirist semn erau sanse extrem de mari sa se întâmple ceva grav. Cei de la reprezentanță au constatat ca uzina a montat pe acea roată un set de prezoane pt alt model de jantă și deși ei au verificat masina înainte si au strâns prezoanele (cel putin asta spun ei) acestea s-au desfacut singure fiind pt alt model. Îmi doresc să să intetez un proces împotriva companiei (Dacia), dar vreau să știu si părerea unui avocat înainte de toate. Care ar fi șansele ca acest proces pe cale civilă să fie castigat, daca se pot obtine daune interese, pentru că această problemă este una deosebit de grava care mi-a pus viața in pericol și cateva minute sau secunde au făcut diferența.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:03, 19 Mai 2024
Părerea unui avocat o aflați dacă veți contacta unul, pentru o consultație plătită, aici e doar un forum de discuții.

~ final discuție ~