avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar un apartament dar vanzatorul cere sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar un apartament dar vanzatorul cere sa ramana in ...

Vreau sa cumpar un apartament dar vanzatorul cere sa ramana in el inca 3 luni pana isi cumpara alt apartament. Pentru a fi sigur ca intru in posesia apartamentului dupa cele 3 luni, ce este mai sigur (fara sa fie nevoie sa il dau in judecata)?:
1. In contractul de de vanzare cumparare sa se specifice ca intru in posesie doar dupa 3 luni, cu penalizari zilnice pt vanzator daca nu se preda dupa perioada de 3 luni
sau
2. Sa intru in posesia de drept si de fapt al apartamentului prin contract v-c si sa fac alt contract de inchiriere cu vechiul proprietar pe perioada fixa de 3 luni, fara posibilitate de prelungire, autentificat la notar si inscris la ANAF.
Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2024
popescu_ion75, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare penalitati in urma unui cvc pt construirea unui apartament florian66 florian66 In luna mai 2009 am incheiat contractul de vanzare-cumparare cu dezvoltatorul unui complex rezidential, in care se specifica ca transmiterea posesiei si ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot asigura ca apartamentul ramane mobilat si utilat dupa cumparare eugen_2 eugen_2 Vreau sa cumpar un apartament pentru care platesc ceva bani in plus pentru ca vanzatorul il vinde mobilat si utilat. Cum ma pot asigura ca proprietarul chiar ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare imobil prin procura luminutza luminutza Buna ziua. Intreb pt pe cineva care a vandut un apartament, unei perechi baiat-fata necasatoriti acestia fiind plecati in Anglia. In actul de v/c scrie ... (vezi toată discuția)