avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, Am depus o plângere penală la poliție, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, Am depus o plângere penală la poliție, mâine ...

Bună ziua, Am depus o plângere penală la poliție, mâine se împlinesc 7 luni de când am depus o.. in tot acest timp am fost întrebat de 2-3 ori de către polițistul ce se ocupă de dosar.. doar daca am mai avut probleme cu agresorul.. și mi sa luat câte o declarație in acest sens .. că n-am mai avut probleme cu agresorul in rest n-am primit nici o veste în legătură cu dosarul .. ce aș putea face mai departe? Cât durează pentru a se rezolva plângerea? .. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 15:49, 19 Mai 2024
Până ce peste ceva timp va vor întreba dacă renunțați. Astfel s cazuri nu au prioritate. Am reclamat și eu un caz acum uns an și 2 luni, nici măcar nu m-au sunat, Eu de atunci am mai văzut delicvenții. Dar dacă sunam la 112 nu puteam sa zic altceva decât că am văzut pe ei .și poate mă alegeam cu o amendă.

~ final discuție ~