avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună seara. Cum pot justifica lipsa unor documente de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună seara. Cum pot justifica lipsa unor documente de personal ...

Bună seara. Cum pot justifica lipsa unor documente de personal PSi, având în vedere ca persoana care este numita SSM are trecut în CV și acest aspect doar ca nu se regăsesc și documentele justificative. Cum ma pot lega de acest aspect? Un raspuns care ma poate ajuta. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 24 Mai 2024
In ce calitate aveti nevoie de justificari ? In fata cui trebuie sa va justificati ? Indiferent de raspunsul dvs., din punct de vedere legal, responsabilitatea este a angajatorului.
Depunere oferta în SICAP. Mulțumesc.
Sunteti autoritate contractanta sau doriti sa va inscrieti la licitatie?
In lipsa unor documente cerute la dosar, imi este greu sa cred ca firma va fi admisa la licitatie.
Documentele de personale nu se depun la licitatii....sunt solicitatea numai acte privind entitatea care se inscrie la licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa- oug 34/2006 Filip Alexandru Filip Alexandru In art 18 OUG 34/2006 Art. 18 (1)Procedurile de atribuire a contractului de achiziţie publică sunt: a)licitaţia deschisă, respectiv procedura la care ... (vezi toată discuția)
Cum e cu 85%? Jurist TM Jurist TM Potrivit prevederilor OUG 925/2006 actualizata, o oferta prezinta un pret aparent neobisnuit de scazut raportat la ce urmeaza a se executa, furniza sau presta, ... (vezi toată discuția)