avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hristos a inviat! Am o problema si nu gasesc nicaieri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hristos a inviat! Am o problema si nu gasesc nicaieri informatii ...

Hristos a inviat!
Am o problema si nu gasesc nicaieri informatii clare la ce ar trebui sa fac si in baza a carei legi.
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati, daca este posibil.
Problema pe scurt:
In urma cu aproximativ un an, am fost batut de fostul patron pentru a nu-mi da salariul pe 3 luni cat lucrasem. Pe numele lui au fost deschise 2 dosare penale. Unul pentru inselatorie si unul pentru vatamare corporala, amenintari si altele.
Am dat declaratiile necesare la politie impreuna cu dovezile existente si teoretic investigatiile inca nu s-au finalizat, asa spun politistii. Desi am solicitat informatii prin calea electonica despre numarul dosarului si procurorul de caz, toate 3 emailuri mi-au fost ignorate total si nu mi s-a dat nici un raspuns nici pana la ora actuala. Ultimul email fiind trimis in urma cu 3 luni.
Consider ca intentionat intarzie cazul in ideea ca poate voi renunta.
Fostul patron (acuzatul) stiu ca are destul de multe legaturi intr-ucat a trebuit sa fac sesizare catre DNA pentru ca ITM-ul sa ia masuri si sa mearga in inspectie. Bine inteles ca au gasit toti muncitorii lucrand fara forme legale.
Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face si in baza a carei legi pentru ca deja este un an de la incident si nu se ia nici o masura. In plus il vad in libertate pe acuzat si imi este teama pentru viata mea, ceea ce am specificat si in nenumarate plangeri la politie.
Va multumesc din tot sufletul!
Cu stima si respect,
D. Laurentiu.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:44, 1 Iunie 2024
Adevarat a inviat! Apelati la un avocat sa va studieze dosarul/dosarele si situatia de fapt si incadrarea juridica.

~ final discuție ~