avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Acum 3 ani am făcut plângere penală ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Acum 3 ani am făcut plângere penală împotriva ...

Bună ziua! Acum 3 ani am făcut plângere penala împotriva mai multor persoane și instituții ale statului. Suntem la al 5-lea procuror și al 3-lea în ultimele 6 luni. De fiecare data când ne sunt aprobate solicitările de către procurorul de caz (menționez ca este plangere pentru omor si alte fapte:fals,uz de fals etc si are vreo 2500 de pagini) prim procurorul schimba procurorul de caz. Unele fapte se vor prescrie din păcate pentru ca suntem încă în faza de cercetare penală...De fiecare data când începe sa se miște ceva ni se schimba procurorul. Oare care ar fi posibilitatea pentru urgentarea cercetării?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:02, 21 Mai 2024
E greu de spus ce metode să aplicați pentru urgentarea soluționării dosarului. E ceva în neregulă acolo de se tot schimbă procurorii. Vă recomand să vă găsiți un avocat să țină de dosar. Poate depune memorii, plângeri împotriva actelor emise de procuror și chiar să facă o plângere pentru tergiversarea soluționării dosarului.

~ final discuție ~