avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna,am primit sechestru pe cardul bancar si nici nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna,am primit sechestru pe cardul bancar si nici nu stiu de ...

Buna,am primit sechestru pe cardul bancar si nici nu stiu de ce a fost aplicat sechestru,am achitat minusul de pe cardul bancar si am cerut informatia in privinta sechestrului,si executorul judecatoresc nu vrea sa imi explice din ce cauza a fost aplicat sechestru,motivul ei e ca documentele sunt in arhiva.Ce pot face in acest caz,cum pot sa aflu pentru ce a fost aplicat sechestru la card.ms
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 20:24, 19 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca au rtecut deja 15 zile de cand ati aflat de infiintarea popririi, nu mai puteti contesta.
Outeti afla astfel: faceti adresa catre executor in care cereti copie dosar, dati termen de o zi. Daca nu va raspunde, cereti asistenta de la Camera executorilor, de regula se va rezolva in cateva ore dupa asta. Sau apelati deja direct la ei, insa fara probe ca i-ati cerut deja executorului e mai dificil.
Buna seara am o intrebare cum se poate de scos sechestrul de carduri bancare
Depinde de ce vi s-au blocat conturile . Daca aveti datorii restante , nu vi se vor debloca decat dupa ce le platiti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Executare silita addy72 addy72 Buna ziua Am primit instiitarea popriri pe salariu si a conturilor bancare pe care le detin Am doua carduri de credit de consum si prin blocarea ... (vezi toată discuția)
Refuz executor pentru deblocare conturi addy72 addy72 Executorul judecatoresc mi-a blocat toate conturile pentru un imprumut nerambursat din 2008 si a pus poprire pe salariu la firma unde lucrez. In urma cu un an ... (vezi toată discuția)