avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Anul trecut in luna februarie am comis un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Anul trecut in luna februarie am comis un furt dintr-un ...

Buna ziua! Anul trecut in luna februarie am comis un furt dintr-un magazin si a fost chemata politia, am mai comis un furt si asta ar fi a doua abatere de genul asta, as vrea sa stiu daca risc sa fac inchisoare sau ce sanctiuni pot primi, am fost sunat sa dau o declaratie la politie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:05, 23 Mai 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Asta se va stabili la sfarsitul procesului penal printr-o hotarare penala definitiva data de instanta de judecata si poate varia in functie de imprejurari. Depinde in ce conditii ati savarsit fapta. Infractiunea de furt simplu poate avea ca si sanctiune si amenda, insa daca va incadrati la infractiunea de furt calificat sanctiunea este pedeapsa cu inchisoare in limitele prevazute de lege.

Deocamdata trebuie sa mergeti sa dati declaratie ocazie cu care veti afla si calitatea in care sunteti audiat, precum si incadrarea juridica a faptei (furt, furt calificat, concurs etc).

Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Infracțiunea de furt se pedepseşte.
Angajati avocat și va apărați căci se poate...

București 2024

~ final discuție ~