avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins cu un grider la mine pe data de 5 mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins cu un grider la mine pe data de 5 mai 2023 , iar ...

Am fost prins cu un grider la mine pe data de 5 mai 2023 , iar abia azi mi-a venit citatia de la Diicot , in care scrie sa ma prezint pe data de 28 mai in calitate de suspent , ce pot pati?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru un grinder? Nimic. Insa ar trebui sa discutati problema cu un avocat pentru ca probabil ca nu va chema pentru grinder ci pentru ce faceati cu el, de la cine cumparati, cui vindeati, daca vindeati, s.a.m.d. chestii obisnuite. Poate ca au deja depozitiile catorva cunoscuti de-ai d-voastra (da, stiu, baietii n-ar face asa ceva! insa realitatea este ca in 90% din cazuri o fac) sau poate ca ati avut luni de zile intre voi pe cineva sub acoperire (nah, l-am fi mirosit imedit! insa realitatea este ca in peste 90% din cazuri nu sunt mirositi deloc).
Doar pentru in grinder , in seara respectiva mai eram cu 3 baietii care nu aveau nimic la ei , dar se simtea miros in aer , si am recunoscut ca s-a fumat acolo , eu cu inca 2 dintre ei , pe ei i-a chemat pe 24 mai 2023 ca martori , iar mie , abia azi citatie , pentru 28 mai 2024 , ce credeti ca ar putea sa mi se intample?

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Pentru un grinder? Nimic. Insa ar trebui sa discutati problema cu un avocat pentru ca probabil ca nu va chema pentru grinder ci pentru ce faceati cu el, de la cine cumparati, cui vindeati, daca vindeati, s.a.m.d. chestii obisnuite. Poate ca au deja depozitiile catorva cunoscuti de-ai d-voastra (da, stiu, baietii n-ar face asa ceva! insa realitatea este ca in 90% din cazuri o fac) sau poate ca ati avut luni de zile intre voi pe cineva sub acoperire (nah, l-am fi mirosit imedit! insa realitatea este ca in peste 90% din cazuri nu sunt mirositi deloc).

Nu stiu. Nu va pot spune fara sa stiu ce probe au impotriva d-voastra. Iar d-voastra nu stiti ce probe au. Teoretic, daca e doar ce stiti d-voastra ar trebui sa scapati usor, fara nici un fel de pedeaspsa insa repet, discutati cu un avocat, credeti-ma ca e varianta cea mai buna pentru cineva care a facut ceva ilegal, si pare ca nu exista nici o proba impotriva lui decat autoincriminarea.

~ final discuție ~